Til Vægs

- er en platform for kunst i det offentlige rum, arkitektur og sociale byrumsløsninger.

Lundtoftegade
2200 København N
Tor til søn 9:00-19:00

Oda Projesi

An Auricular Witness

Til Vægs

Det er med stor glæde, at vi inviterer jer til åbning af udstillingen:An Auricular Witness a curatorial game af kunstnerkollektivet Oda Projesi

Medspillere i legen er: Naz Erayda, Aslı Kıyak İngin, Gülkan Noir, Aslı Özdoyuran, Oda Projesi, Burcu Yanmaz, Yağmur Yıldırım.

An Auricular Witness’ er en udstilling, der ser på, hvordan livet gennem 2 års pandemi har påvirket især kvinder rundt om i verden, der har været lukket inde bag ved hjemmets fire vægge. Med denne udstilling har Oda Projesi og de inviterede medspillere, ønsket at skabe et projekt, der går bag scenen. Ved hjælp af Til Vægs’ offentligt placerede skærme på Lundtoftegades bygninger spørger de: Hvad kan vi gøre med denne information nu? Hvad er det, vi ikke ser? Hvad kan vi forestille os, der sker bag murene i dee private hjem? Hvilke liv er blevet levet bag disse mure? Til denne udstilling har Oda Projesi ladet sig inspirere af hviskeleg (børnelegen kaldet kulaktan kulağa på tyrkisk), som metode for de udstillede værker. Hver deltager har stillet et spørgsmål, som Oda Projesi videresendte til en anden deltager. 8 spørgsmål besvaret af 8 spillere på 7 skærme og i performancen på åbningsdagen. Videoerne og performances er former for visuel respons på spørgsmålene. Som sådan er der både en dialog mellem skærmene og et tankeforløb.

Udstillingen er støttet af: Statens Kunstfond, Rådet for Visuel Kunst og Nørrebro Lokaludvalg.