Til Vægs

- er en platform for kunst i det offentlige rum, arkitektur og sociale byrumsløsninger.

Lundtoftegade
2200 København N
Tor til søn 9:00-19:00

Javier Tapia og Camilo Ontiveros / Søren Thilo Funder / Vladimir Tomic og Ana Pavlovic / Karl Isakson / Kunstakademiet / Julie Damkjær / Annika Ström

Retrospekt – 48 timer festival Nørrebro

Til Vægs

Nogle mennesker fortæller, at de kan sanse noget, der ikke er fysisk til stede. Eksempelvis en arm, selvom den er mistet. Under udstillingen Retrospekt er det muligt at sanse syv udstillinger, der ikke længere er der.

I et glimt er vi kastet tilbage i tiden, mens vi befinder os i nutiden. Det er simultant en ny oplevelse og en gammel. Vi mindes om tiden, der går og ikke kommer tilbage, om tid, der ser ud til at gentage sig selv i et loop, men som altid er forandret. Vi spejler os i fortiden og mindes om fremtidens mulighed for forandring.

Lørdag den 28. april har vi lejet det lille tog, kunstekspressen, der vil køre en rute mellem de syv skærme, mens vi vil fortælle om de syv tidligere udstillinger. Du kan læne dig tilbage, og nyde nypoppede popcorn på togturen.

Retrospekt vises som en del af 48 timer festivalen på Nørrebro, arrangeret af Kultur N og Verdenskulturcenteret.

 

Værker:

Traveling Dust // Javier Tapia og Camilo Ontiveros 

Lung Chamber (Survival Horror Edition) // Søren Thilo Funder

Dreamland // Vladimir Tomic og Ana Pavlovic

Sju Nyanser af Blå // Karl Isakson

7 skærme – 7 kunstnere // Kristine Petersson, Ida Raselli, Jo Alfredsson, Stella Beling, Gurli-Marie Lindum Jensen, Marine Morel og Victoria West

Sensing Circles // Julie Sparsø Damkjær

Ingenting – Nothing // Annika Ström

 

Fotos // Rasmus Preston